Det tunna svärdet PDF/ePUB download e-bok svenska på nätet

Vill du ladda ner boken Det tunna svärdet, skriven av författaren Elias Våhlund,Agnes Våhlund? Kom på vår sida! Där kan du hitta över 10 000 böcker, helt gratis!

Det tunna svärdet las online bok

ISBN-10: 9789127150171
Utgivningsdatum: 2017-08-21
Språk: Svenska
Författare: Elias Våhlund,Agnes Våhlund

>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<

”Likt en svensk Roald Dahl skapar Frida Nilsson världar bebodda av små barn omgivna av märkliga, skrämmande och rörande figurer.” Elin Swedenmark, TT

Båten färdades snabbt. En väldig massa åror förde den fram över vattnet. En sådan båt hade jag aldrig sett förut. Det kunde väl inte vara något annat än Dödens båt?

– Vänta! skrek jag. Ingen hörde eller såg mig. Årorna rullade genom vattnet, lika taktfast som visarna på en klocka.

– Du får inte åka! skrek jag. Men båten rörde sig allt längre ut mot det öppna havet. Roddarna stannade inte för någonting. Inte ens att jag drog efter andan och skrek från djupet av mig själv:

– Mamma!

När Sasjas mamma dör bestämmer han sig för att följa efter henne till Dödens rike. Det blir en lång och vindlande resa genom ett land som på många sätt påminner om vårt, men som också är annorlunda. Sasja blir vän med den goda Trine Tvefot, den modiga Prinsessan av Sparta samt med den allvarliga Höder från Harpyrien och alla tre vill de hjälpa honom att nå sitt mål. För Sasja är inte beredd att mista sin mamma. Han har kommit för att överlista Döden.

Frida Nilsson har med Det tunna svärdet skapat en spännande och mångbottnad saga i samma anda som den prisbelönta Ishavspirater.

Alexander Janson bidrar med stämningsfulla och tidlösa illustrationer i svartvitt.

”Frida Nilsson väjer inte för det svåra. Det som många vuxna helst vill slippa prata om med sina barn gör hon till något självklart. Och trots att hon kliver i redan upptrampade spår, såsom mästaren Astrid Lindgrens, gör hon det på sitt alldeles egna vis.”
Johanna Berglund, Nerikes Allehanda

”På ett sagolikt vackert språk skriver författaren Frida Nilsson om kärleken, barndomen, leken och naturens skönhet … Det tunna svärdet är en storslagen, omskakande och fantasifull resa till dödens rike och tillbaka.” Christina Wedenmark, BTJ

Frida Nilsson väjer inte för det svåra. Det som många vuxna helst vill slippa prata om med sina barn gör hon till något självklart. Och trots att hon kliver i redan upptrampade spår, såsom mästaren Astrid Lindgrens, gör hon det på sitt alldeles egna vis.
Johanna Berglund, Nerikes Allehanda

Filformat:

  • det_tunna_svärdet.pdf(2288,63 KB)
  • det_tunna_svärdet.epub(4881,28 KB)
  • det_tunna_svärdet.m0bi(6797,72 KB)

Det tunna svärdet bok pdf svenska

Nedladdningar: 539
Besök: 963

Taggar:

Det tunna svärdet ladda ner pdf e-bok
Det tunna svärdet pdf download
Det tunna svärdet e-bok apple
Det tunna svärdet bok pdf svenska
Det tunna svärdet epub books download
Det tunna svärdet las online bok
svenska Det tunna svärdet pdf
Det tunna svärdet book online
Det tunna svärdet book på svenska
Det tunna svärdet audiobook svenska gratis
Det tunna svärdet pa svenska pdf free download
Det tunna svärdet på svenska pdf
Det tunna svärdet on kindle
Det tunna svärdet epub on ipad
Det tunna svärdet svenska audiobook free
Det tunna svärdet ljudbok

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>