Färjan PDF/ePUB download e-bok svenska på nätet

Vill du ladda ner boken Färjan, skriven av författaren Mats Strandberg? Kom på vår sida! Där kan du hitta över 10 000 böcker, helt gratis!

Färjan las online bok

ISBN-10: 9789113060330
Utgivningsdatum: 2016-05-18
Språk: Svenska
Författare: Mats Strandberg

>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<

I kväll ska 1 200 förväntansfulla passagerare åka på en kryssning mellan Sverige och Finland. Men det finns något ondskefullt ombord på den här resan. Mitt i natten är färjan plötsligt avskärmad från omvärlden. Det finns ingenstans att fly. Det finns inget sätt att kontakta land. Och du vet inte vem du kan lita på.

Mats Strandberg följer upp succén med Engelsfors-trilogin med en spännande skräckroman. Liksom i Engelsfors blandas det socialrealistiska med det övernaturliga, på en plats som många svenskar har en relation till. Här får vi lära känna både passagerare och personal. Den ensamma gamla kvinnan som söker äventyret. Den avdankade schlagerstjärnan som leder karaokekvällarna. Mannen som tidigare jobbat ombord och nu återvänder för att iscensätta ett spektakulärt frieri. Ordningsvakten som med sina tre kollegor försöker kontrollera det dagliga kaoset ombord. De tolvåriga kusinerna som var bästa vänner innan en familjehemlighet kom emellan dem.

Relationer sätts på prov. Vanliga människor tvingas bli hjältar. Men det som händer den här natten kan också locka fram det värsta i dem. Välkommen ombord på Baltic Charisma.

Filformat:

  • färjan.pdf(4354,28 KB)
  • färjan.epub(1993,85 KB)
  • färjan.m0bi(1973,91 KB)

Färjan bok pdf svenska

Nedladdningar: 531
Besök: 887

Taggar:

Färjan ladda ner pdf e-bok
Färjan pdf download
Färjan e-bok apple
Färjan bok pdf svenska
Färjan epub books download
Färjan las online bok
svenska Färjan pdf
Färjan book online
Färjan book på svenska
Färjan audiobook svenska gratis
Färjan pa svenska pdf free download
Färjan på svenska pdf
Färjan on kindle
Färjan epub on ipad
Färjan svenska audiobook free
Färjan ljudbok

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>