Än finns det hopp PDF/ePUB download e-bok svenska på nätet

Vill du ladda ner boken Än finns det hopp, skriven av författaren Karin Wahlberg? Kom på vår sida! Där kan du hitta över 10 000 böcker, helt gratis!

Än finns det hopp las online bok

ISBN-10: 9789175033242
Utgivningsdatum: 2014-07-16
Språk: Svenska
Författare: Karin Wahlberg

>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<

Ny romanserie om människorna kring ett lasarett – en värld fylld av spänning och allvar, skildrat med ett stort mått av tidsfärg och nostalgi.

Året är 1953 och polioepidemin härjar. Ella-Kristin på sjuksköterskeutbildningen får hoppa in och praktisera på det fullbelagda lasarettet i Ekstad. Hon oroar sig för fästmannen Carl vars läkarkunskaper sätts på hårda prov och det blir en höst när många liv slås i spillror och friska unga människor drabbas. Ella-Kristins och Carls förlovning stundar men de har svårt att få tid över för varann. Och hur kommer förlovningsmiddagen gå för två med så olika bakgrund?
Vi möter läkarfrun Nancy Brandh, som helst vill tillbringa tiden framför spegeln eller på Drotts kappmagasin på jakt efter en ny klänning- tvåbarnsmor Sonja Bengtsson som söker vård för en otäck knöl i bröstet, Kåre Hjelm, överläkare på Epidemin- Ulla och Gittan, som går sista året i flickskolan och gärna spenderar sina eftermiddagar på fiket Atlantic och många många fler.
Än finns det hopp är första delen i en romanserie om människorna kring ett lasarett – en värld fylld av spänning och allvar, skildrat med ett stort mått av tidsfärg och nostalgi.

Karin Wahlberg har skrivit en oavbrutet spännande och initierad skildring av en dramatisk vardag i en svensk småstad på 50-talet.

”Jag sträckläser romanen på ett dygn och längtar redan efter nästa del för att få se hur det går för huvudpersonerna.” Skånska Dagladet

Filformat:

  • än_finns_det_hopp.pdf(3214,88 KB)
  • än_finns_det_hopp.epub(1169,12 KB)
  • än_finns_det_hopp.m0bi(3373,75 KB)

Än finns det hopp bok pdf svenska

Nedladdningar: 376
Besök: 967

Taggar:

Än finns det hopp ladda ner pdf e-bok
Än finns det hopp pdf download
Än finns det hopp e-bok apple
Än finns det hopp bok pdf svenska
Än finns det hopp epub books download
Än finns det hopp las online bok
svenska Än finns det hopp pdf
Än finns det hopp book online
Än finns det hopp book på svenska
Än finns det hopp audiobook svenska gratis
Än finns det hopp pa svenska pdf free download
Än finns det hopp på svenska pdf
Än finns det hopp on kindle
Än finns det hopp epub on ipad
Än finns det hopp svenska audiobook free
Än finns det hopp ljudbok

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>