PULS Fysik 7-9 Fjärde upplagan Grundbok PDF/ePUB download e-bok svenska på nätet

Vill du ladda ner boken PULS Fysik 7-9 Fjärde upplagan Grundbok, skriven av författaren Börje Ekstig,Staffan Sjöberg? Kom på vår sida! Där kan du hitta över 10 000 böcker, helt gratis!

PULS Fysik 7-9 Fjärde upplagan Grundbok las online bok

ISBN-10: 9789127421684
Utgivningsdatum: 2011-06-03
Språk: Svenska
Författare: Börje Ekstig,Staffan Sjöberg

>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<

Elevnära fysik

I PULS Fysik förklaras fysiken med utgångspunkt i elevens vardag. PULS Fysik är väl förankrad i Lgr 11 och dess centrala innehåll och erbjuder en stabil grund att utgå ifrån i fysikundervisningen.
Grundboken

PULS Fysik består av 15 innehållsrika och välstrukturerade kapitel som vart och ett ger eleverna förutsättningar att utveckla de förmågor som efterfrågas. Den är fylld med tydliga, förklarande illustrationer och inspirerande foton och texterna spänner över den historiska utvecklingen fram till i dag, då hållbar utveckling och miljöpåverkan är viktiga begrepp. Utgångspunkten är att presentera och förklara fysikens begrepp, modeller och teorier i sammanhang där eleverna kan känna igen sig.

Det finns gott om varierade uppgifter, både praktiska och teoretiska, och i boken finns också en mall man kan följa när man gör sina fysikaliska undersökningar. I slutet av varje kapitel finns instuderingsfrågor med stigande svårighetsgrad samt en sammanfattning som lyfter fram det viktigaste i kapitlet.
Fokusboken

För elever som av olika anledningar upplever fysikkursen som svår rekommenderar vi PULS Fysik Fokus. Fokusboken är helt parallell med grund boken och det går utmärkt att använda båda böckerna samtidigt i klassrummet. Fokusbokens texter är anpassade för att underlätta läsning och läsförståelse och för detta finns även omfattande stöd i lärarhandledningen, t.ex. begreppsträning.
Lärarhandledning

Till PULS Fysik finns även en gedigen lärarhandledning som är webbaserad och består av kopieringsunderlag (pdf:er). Den kan laddas ner och delas med lärare på skolan.

Digitalbok

Filmer, interaktiva bilder, simuleringar och självrättande tester i direkt anslutning till boken! Med Puls Fysik Digital för åk 7-9 blir det lättare för varje elev att ta till sig kunskapen på djupet.

Filmer (13 st)
Filmer kompletterar texten och hjälper eleverna att skapa en bild av något, t.ex. norrsken. Filmerna gör fysiken mer lättillgänglig och levande.

Interaktiva bilder (15 st)
Interaktiva bilder visar t.ex. steg för steg hur en komet rör sig i bana kring solen. Inlärningen blir roligare och informationen mer lättillgänglig. Eleven trycker enkelt på de numrerade knapparna för att se vad som händer i förloppets nästa steg.

Självrättande tester (15 st)
Till varje kapitel hör även två olika självrättande test. I början av kapitlet finns ett förkunskapstest som hjälper eleven att förstå vad som krävs för att kunna greppa fysiken som finns i det kommande kapitlet. I slutet av varje kapitel finns ett kapiteltest som testar kunskaper som man bör ha tagit till sig i det lästa kapitlet.

Simuleringar (16 st)
I PULS Fysik Digital finns interaktiva simuleringar som låter eleven testa sig fram och gör det abstrakta mer konkret, t.ex. hur partiklar rör sig beroende på temperatur.

Studiestöd på modersmål

Till PULS Kemi finns det studiestöd på modersmål som riktar sig till nyanlända elever och elever som endast har nybörjarkunskaper i svenska. Det består av en studiehandledning i ljudboksform kopplat läromedlet. Studiestödet är på elevens modersmål och hjälper eleven tillgodogöra sig lärobokens innehåll.
För mer information se Inläsningstjänst &gt-&gt-
Ett heltäckande läromedel i Biologi, Kemi, Fysik och Teknik för 79, enligt Lgr 11

PULS Biologi 79 PULS Kemi 79 PULS Fysik 79 PULS Teknik 79

Filformat:

  • puls_fysik_7-9_fjärde_upplagan_grundbok.pdf(4487,72 KB)
  • puls_fysik_7-9_fjärde_upplagan_grundbok.epub(1569,53 KB)
  • puls_fysik_7-9_fjärde_upplagan_grundbok.m0bi(1778,59 KB)

PULS Fysik 7-9 Fjärde upplagan Grundbok bok pdf svenska

Nedladdningar: 375
Besök: 954

Taggar:

PULS Fysik 7-9 Fjärde upplagan Grundbok ladda ner pdf e-bok
PULS Fysik 7-9 Fjärde upplagan Grundbok pdf download
PULS Fysik 7-9 Fjärde upplagan Grundbok e-bok apple
PULS Fysik 7-9 Fjärde upplagan Grundbok bok pdf svenska
PULS Fysik 7-9 Fjärde upplagan Grundbok epub books download
PULS Fysik 7-9 Fjärde upplagan Grundbok las online bok
svenska PULS Fysik 7-9 Fjärde upplagan Grundbok pdf
PULS Fysik 7-9 Fjärde upplagan Grundbok book online
PULS Fysik 7-9 Fjärde upplagan Grundbok book på svenska
PULS Fysik 7-9 Fjärde upplagan Grundbok audiobook svenska gratis
PULS Fysik 7-9 Fjärde upplagan Grundbok pa svenska pdf free download
PULS Fysik 7-9 Fjärde upplagan Grundbok på svenska pdf
PULS Fysik 7-9 Fjärde upplagan Grundbok on kindle
PULS Fysik 7-9 Fjärde upplagan Grundbok epub on ipad
PULS Fysik 7-9 Fjärde upplagan Grundbok svenska audiobook free
PULS Fysik 7-9 Fjärde upplagan Grundbok ljudbok

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>